Nagy örömet okoztak a Mikulás csomagjaink a Csokonai Színházban

  • 2023-09-14

Cégünk adományának is hála, színekkel, élettel, örömmel telt meg a Csokonai Fórumban található Simor Ottó Orfeum. A színház hagyományosan meglepte a dolgozók gyermekeit Mikuláskor, ezt támogattuk idén is több mint 120 édességes csomaggal.

Hegymegi Tamás, műszaki igazgató úr az átadón, a nemrég lezárult színházrekonstrukciós projektjére és a nagyszerű visszajelzésekre is utalva elmondta, nagy öröm, hogy a felújított épület azóta megtelt színdarabokkal, élettel.

– A dolgozóknak és a város színházszerető polgárainak már örömet tudtunk szerezni azzal, hogy nagyon magas színvonalon végeztük el a Csokonai Színház emblematikus épületének felújítását. Mivel kiváló kapcsolat alakult ki a teátrum és vállalatunk között, most szerettünk volna az itt dolgozók gyermekeinek arcára is mosolyt csalni ezekkel a finomságokkal.

Mátyássy Szabolcs színházigazgató örömmel nyugtázta, hogy virgács nem érkezett a csomagok mellé.

Kifejezetten nagy ajándékot, tartalmas csomagokat kaptak a gyerekek, amelyekért nagyon hálásak vagyunk a HUNÉP-nek, hiszen nagy öröm ez a kicsiknek – jegyezte meg az igazgató az ünnepélyes átadón.

A Csokonai Nemzeti Színház hagyományosan műsort is szervez az ünnep alkalmából a gyerkőcöknek. A Mikulással való közös ajándékbontás mellett egy mozgásos performance-t is készítettek az esemény résztvevőinek, emellett kifestők és rajzolókellékek is várták a kicsiket.