Bemutatkozás

legörgetés

Történetünk

Jogelődünk 1951-ben Tanácsi Építőipari Vállalat néven kezdte meg tevékenységét, amely a 60-as évekre Hajdú-Bihar megye egyik legjelentősebb közintézmény és lakás kivitelezőjévé vált. A 80-as évek elejére a vállalat alkalmazotti létszáma megközelítette az 1200 főt, amely a régióban kiemelkedő építőipari tudásbázist biztosított a cég számára. Az állami vállalat 1991-ben alakult át gazdasági társasággá, azóta működik 100 %-ban hazai tulajdonú részvénytársaságként.

A HUNÉP megújulási képességét, rugalmasságát bizonyítja, hogy az átalakulás óta több mint 200 nagy projektet vitt sikerre, melyek összesített nettó alapterülete meghaladja az 1 millió négyzetmétert. Értékes referenciái tanúsítják, hogy a HUNÉP Zrt. a legnagyobb kihívásoknak is meg tud felelni, melyet a munkatársak magas szintű szakmai tudása és elkötelezettsége tesz lehetővé.

Élettudományi központ

Debrecen

Tevékenységeink

A HUNÉP jellemzően magasépítési tevékenységet végez, amelybe beletartozik minden az adott projekthez kapcsolódó út, közmű, mélyépítési, kertészeti munka megvalósítása is. Referenciáink között egyaránt megtalálhatók lakóépületek, ipari és kereskedelmi létesítmények, irodaházak, oktatási és egészségügyi intézmények, turisztikai célú ingatlanok, sportlétesítmények és műemlék épületek.

Generál kivitelezés

A generál kivitelezési szerződés esetén a Megrendelő által biztosított tervek alapján kerül sor a munkák elvégzésére. Megrendelőinknek segítséget nyújtunk a tervek által előírt műszaki paramétereknek megfelelő, de az ár, tartósság, vagy az üzemeltetési költségek szempontjából kedvezőbb műszaki megoldások és építési anyagok kiválasztásában. Szaktudásunkkal biztosítjuk a projekt határidőre, jó minőségben történő megvalósítását.

Fővállalkozás

Fővállalkozási szerződés teljesítése során a generál kivitelezésnél felsorolt feladatokon túlmenően a tervezést és akár az engedélyekhez szükséges valamennyi szakhatósági és egyéb dokumentumok beszerzését elvégezzük. Feladataink közé tartozik az optimális műszaki tartalmat biztosítani képes kivitelezési technológia meghatározása. Munkatársaink és tervezőink régóta és összeszokott módon dolgoznak együtt, szakértelmünk, tapasztalatunk és kapacitásunk biztosítja a nagy projektek elvárt határidőre történő befejezését.

Fit Out munkák kivitelezése

Részvénytársaságunk a fentiek mellett vállalkozik nagyobb irodaházak, ipari létesítmények – megrendelői, bérlői igényeknek megfelelő – befejező munkáinak kivitelezésére is. Ezen munkák jellemzően a belsőépítészeti szakipari és szakági feladatok összehangolt, magas színvonalú megvalósítását jelentik, többek között álpadlók, padlóburkolatok készítését, belső felületképzéseket, befejező épületgépészeti, erős-, és gyengeáramú munkákat, belső nyílászárók elhelyezését, de ide tartozhatnak akár az épület körüli kiegészítő feladatok is.

Minőség és Elkötelezettség

9 Építőipari Nívódíj, 8 Építőipari Mesterdíj és számos kitüntető szakmai elismerés bizonyítja minőség iránti elkötelezettségünket, melynek köszönhetően ma a HUNÉP Zrt-t Magyarország legjobb kivitelezői között tartják számon. Az alkotómunka ad értelmet társaságunk működésének, ahogyan ezt partnereink pozitív visszajelzése és a szakma elismerése is igazolja. Több mint fél évszázada azonos értékek mentén dolgozunk. Hiszünk a kézfogás erejében, ha valamiben megállapodunk, ahhoz minden körülmények között tartjuk magunkat.

A kiemelkedő teljesítmény érdekében társaságunk MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási, MSZ EN ISO 14001:2015 környezetirányítási, az MSZ ISO 45001:2018 munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási, valamint MSZ EN ISO 50001:2019 energiagazdálkodási irányítási szabványok alapján működő és tanúsított integrált irányítási rendszert működtet.

Agora, Botanikus kert

Debrecen

Menedzsment

Bakos Miklós

Vezérigazgató

Sebők Tibor

Vállalkozási igazgató

Nagy Károly

Gazdasági igazgató

Hegymegi Tamás

Műszaki igazgató

Darabos Csaba

Projektigazgató

Vállalkozási terület

Bacskay Krisztina

Vállalkozási irodavezető

Tóth Tibor

Vállalkozási főmérnök

Műszaki igazgatóság

Varga Csaba

Termelési irodavezető

Kulcsár Eszter

Központi előkészítés csoportvezető

Baranyai Zsolt

Anyaggazdálkodási vezető

Zsiros Sándor

Garanciális vezető

Szilágyi József

Munka-, tűz- és környezetvédelmi vezető

Projekt igazgatóság

Bencze Zoltán

Projektvezető főmérnök

Sütő Károly

Projektvezető főmérnök

Vigh Tamás

Projektvezető főmérnök

Kulcsár Lajos

Szerelőipari főmérnök

Deák Viktor

Projektvezető mérnök

Gazdasági igazgatóság

Csukás Béla

Pénzügyi vezető

Nagy Brigitta

Számviteli vezető

Takács Márton

IT vezető

Díjaink Nívódíjak

Nívódíj-Nemzetközi-Iskola

Debreceni Nemzetközi Iskola

2020

nivodij-doczy-park-kicsi

Dóczy Park lakóépület

2018

nivodij-jarasbirosag-kicsi

Debreceni Járásbíróság Új Épülete

2016

nivodij-hittudomanyi-egyetem-kicsi

Debreceni Református Hittudományi Egyetem

2016

nivodij-nagyerdei-stadion-kicsi

Debreceni Nagyerdei Stadion

2015

nivodij-tudomanyok-palotaja-kicsi

Tudományok Palotája

2015

nivodij-miskolci-csillagpont-kicsi

Miskolci Csillagpont kórház

2015

nivodij-eszterhazy-karoly-kicsi

Eszterházy Károly Főiskola

2013

nivodij-kardiovaszkularis-onkologiai-kicsi

Kardiovaszkuláris és Onkológiai Egészségközpont

2009

nivodij-elettudomanyi-epulet-kicsi

Élettudományi Épület

2006

Mesterdíjak

mesterdij-tudomanyos-elmenypark-kicsi

Tudományok Palotája

2013

mesterdij-elettudomany2005-kicsi

Élettudományi Épület

2005

mesterdij-elettudomany2004-kicsi

Élettudományi Épület

2004

mesterdij-mediterran-elmenyfurdo-kicsi

Mediterrán Élményfürdő

2003

mesterdij-kenezy-korhaz-kicsi

Kenézy Gyula Kórház

2001

mesterdij-tag-kicsi

Tóth Árpád Gimnázium

1999