Címvédés a HUNÉP Zrt. jótékonysági labdarúgó tornáján

  • 2023-06-15

Vállalatunk második alkalommal is nemes céllal rendezte meg Építőipari Jótékonysági Labdarúgó Kupáját a Nagyerdőn. A nevezésekből befolyt összegből -immár hagyományosan- a Gyermekklinika Alapítványa “Gyermekeinkért” Alapítványt támogatjuk. Akárcsak a tavalyi évben, ezúttal is egy építőipari partner, a MAPEI győzelmével ért véget a viadal.

A HUNÉP Zrt. által tavaly életre hívott jótékonysági foci kupa sikere és a résztvevők visszajelzései megerősítették a vezetőséget abban, hogy igény van oldott hangulatú együttlétekre azokkal a partnerekkel, akikkel a hétköznapi nehézségeken összefogva lesznek úrrá.

Idén már két sportágban, kispályás fociban és „debütáló” számként csocsóban is nevezhettek a viadalra a vállalat sportolni és jótékonykodni vágyó partnerei és azok munkatársai.

II. HUNÉP Labdarúgó Kupa

10 kispályás focicsapat és 9 csocsó alakulat küzdött meg a nemes célt szolgáló torna érmeiért az Oláh Gábor utcai sportkomplexum műfüves pályáján, szombaton. Amellett, hogy az együttesek tagjai jótékonykodtak, még saját egészségükért is tettek a sportolással töltött napon.

A kispályás tornán az aranyérmet a címvédő MAPEI együttese vihette haza, amely a döntőben 2-0-ra múlta fölül a korábbi válogatott labdarúgóval, Tisza Tiborral a soraiban felálló Debrecen Város csapatát. A bronzérmet a TOPSTEEL gárdája zsebelte be, miután a bronzmeccsen 2-1-re nyert az OTIS együttese ellen.

Mindemellett idén is adtunk át különdíjakat. A torna legjobb játékosa Végh János (TOPSTEEL), gólkirálya 6 góllal Zsíros Norbert (MAPEI), míg legjobb kapusa Balogh József (OTIS) lett. A „legfelkészültebb szurkolói csapat” díját az OTIS igazán szervezett és sportszerű drukkerei vehették át.

A csocsó verseny is izgalmas meccseket hozott. Az aranyat a Cemix I. csapata nyerte, ezüstérmes a Beks Stage párosa lett, míg a Cemix II. számú duója a bronzéremnek örülhetett.

A HUNÉP által támogatott alapítvány a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinikájának közvetlen pártfogója. Az torna bevétele egy részének felajánlásával szeretnénk hozzájárulni a kelet-magyarországi régió beteg gyermekeinek gyógyulásához, illetve ahhoz, hogy a kicsik és nagyobbak minél korszerűbb és komfortosabb körülmények között gyógyulhassanak.

Résztvevő kispályás focicsapatok: Hunép Zrt., Debrecen Város, Duna-Dráva Cement Kft., Frissbeton Kft., TOPSTEEL GROUP Kft., OTIS Felvonó Kft., Globál Sport Kft., MAPEI, Mercure Hotel, Monolit Épszer Kft.

Résztvevő csocsó csapatok: Miller Alarm Kft. (2 csapat), Monolit Épszer Kft., Cemix Kft. (2 csapat), Beks Kommunikációs Technikai Kft. (2 csapat), OTIS Felvonó Kft, Global Sport Kft.