Szakmai bemutató a Debreceni Egyetem teniszközpontjában

  • 2020-01-15

Országos korosztályos tenisztornát rendeztek 2020. január 11-15. között a Debreceni Egyetem új teniszközpontjában, a Teknősben, melyet a HUNÉP Zrt. és a Globál Sport Kft. konzorciuma valósított meg és a tavalyi évben került átadásra. Az U14-es magyar bajnokságon a korosztály legjobbjai profi körülmények között mérhették össze tudásukat. A rendezvény kiemelt támogatója a HUNÉP Zrt., a Globál Sport Kft. és a Pulastic volt.

 

A versenyhez kapcsolódva a Globál Sport Kft. szakmai rendezvényt szervezett a Sportgazdasági-menedzsment és teniszközpontban, ahol sportszakmai szervezetek, továbbá építőipari szakemberek és teniszbarátok egyaránt képviseltették magukat.

Az eseményen a HUNÉP Zrt. részéről Hegymegi Tamás termelési igazgató a Debreceni Egyetem teniszcsarnokának építésével kapcsolatban tartott szakmai prezentációt, ahol bemutatásra került többek között a speciális ívcsarnok szerkezete, a környezetbarát padló, illetve a légtechnikai megoldások is.

Ezt követően a Globál Sport Kft. vendége, Raimond Ubing, európai területi menedzser a PULASTIC teniszburkolatait mutatta be. Előadásában kifejtette, hogy a teniszközpont sportburkolatának korszerűségét fémjelzi, hogy az ATP, WTA, valamint Australian Open nemzetközi tenisztornák pályáin is ezt a rendszert használják.

A versenyzők és a szakemberek visszajelzései alapján a komplexum maga és a pályaburkolat minősége nem csupán a szakmai elvárásokat múlta felül, de kényelmi és esztétikai élményt is nyújtott a játékosok számára.

 

Forrás: dehir.hu