Nagy sikert aratott az I. HUNÉP jótékonysági labdarúgó kupa

  • 2022-06-30

A kupa egyik kiemelt célja volt, hogy a beteg gyermekeket is támogassa a csapatépítés és az egészséges életmód mellett.

2022. június 25-én rendeztük meg cégünk I. Jótékonysági Labdarúgó Kupáját. Az eseményen 10 partnervállalatunk csapatokkal és lelkes szurkolókkal képviseltette magát, így közel 150 fő vett részt a rangadón.

HUNÉP labdarúgó kupa
I. HUNÉP Labdarúgó Kupa

A HUNÉP csapata mellett olyan népszerű kispályás csapatok is szerepeltek a Kupán, mint a Betonacél Szerelő Kft., Fekete Vill 94 Kft., Frissbeton Kft., Globál-Sport Kft., az IAS Automatika Kft., MAPEI Kft., MNK Hungary Zrt., Monolit-Épszer Kft., OTIS Felvonó Kft. és Vagyonvill Debrecen Vagyonvédelmi Kft.

A Labdarúgó Kupa több célt is szolgált: az egészséges életmód és a megmérettetés összekovácsoló ereje mellett a nevezési díjból összegyűlt összeg jótékonysági célokra került felajánlásra. A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinikájának működését 1 millió Forint adomány segíti ez által, amellyel hozzájárulhatnak a beteg gyermekek korszerűbb és komfortosabb gyógyulásához.

További célkitűzés, hogy ez az esemény növelje az építőiparban tevékenykedő cégek és munkavállalóik támogatottságát, és ezzel egyidejűleg az iparág elismertségét is.

Bakos Miklós, vezérigazgató a rendezvény megnyitóján elmondta, hagyományteremtő szándékkal rendeztük meg a viadalt.  Egyrészt ezzel a focitornával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a klinikán fekvő kis betegek gyógyítása minél hatékonyabb és komfortosabb lehessen. Másrészt a csapatsportok olyan összekovácsoló erőt jelentenek a mindennapi életünkben, ami a munkánk mellett energiát és feltöltődést ad nekünk a következő napokra, hetekre. 

„Ezzel a kezdeményezéssel szeretnénk elindítani egy olyan sorozatot, amellyel évről évre a mostanihoz hasonló célokat támogatunk.” – fogalmazott Bakos Miklós.