DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Magunkról / Stratégia

A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája

A HUNÉP Universal Rt (majd Zrt.) a korábbi állami vállalatból átalakulással létrejött gazdasági társaság, mely ma már 100%-ban magánszemélyek tulajdona. A társaság fő célja a megrendelői körének minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása, a vevői elégedettség folyamatos erősítése, melyre egy állandóan növekvő, a piaci pozícióját erősítő, stabil gazdasági háttérrel rendelkező, jól működő társaság alkalmas. A HUNÉP Universal Zrt. egy ilyen vállalat.

Ennek megőrzéséhez szükség van arra, hogy a társaság alkalmazkodni tudjon a piaci elvárásokhoz, a mindig változó gazdasági körülményekhez. Értékes referenciáinkkal folyamatosan bizonyítani szeretnénk, hogy a legnagyobb kihívásnak is meg tudunk felelni.

Az elmúlt években korrekt alapokon működő kapcsolatrendszert alakítottunk ki szűkebb és tágabb környezetünkkel, megrendelőinkkel, alvállalkozóinkkal, és szállítóinkkal. Ennek megőrzése egyik fontos pillér a cég jövőjének építésében, különös tekintettel arra, hogy az Európai Unióhoz történő csatlakozásunkkal az építőipari piacon elkezdődött az erőviszonyok átrendeződése. A megbízható, kipróbált kapcsolatrendszer olyan értéke társaságunknak, amely az európai konkurensekkel szemben számottevő előnyt jelent.

A még mindig nem elég stabil gazdasági környezet miatt, különösen fontos a társaság "több lábon állása", amely a piaci körülmények számunkra előnytelen változásának esetén, mozgásteret biztosíthat a nehéz idők átvészelésére. Ezt részvénytársaságunk az ingatlanfejlesztésben, illetve a hosszú távú ingatlanbefektetésben találta meg.

Ezen a területen az országban is egyedülálló referenciákkal rendelkezünk, és ez olyan lehetőséget biztosít számunkra, amellyel minden körülmények között élni kell.

A társaság struktúráját, felépítését folyamatosan formáljuk, működését javítjuk. A vállalatunknál több éve bevezetett integrált minőségbiztosítási és környezetirányítási rendszer működtetése és karbantartása lehet annak a biztosítéka, hogy a társaság magas színvonalú szolgáltatással feleljen meg az egyre szigorúbb megrendelői igényeknek.

      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300