DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

Bokrétaünnep: elérte legmagasabb pontját Debrecen ultramodern irodaháza
2018-04-05
Az ünnepségen Papp László polgármester elmondta: a Forest Offices Debrecen irodaház a város legnagyobb munkahelyteremtő beruházása.
Bokrétaünnep: elérte legmagasabb pontját Debrecen ultramodern irodaháza
A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és a HUNÉP Universal Építőipari Zrt. közös együttműködésében épül Debrecen legújabb, a legmodernebb elvárásoknak is megfelelő „A” kategóriás és LEED Gold minősítésű irodaháza a Tüzér utcán.

Az építkezés a terveknek megfelelően halad, így a 32 ezer négyzetméteres alapterületű, három tömbből álló épület bokréta ünnepségére ünnepélyes keretek között kerülhetett sor április 5-én.

Az „A” kategóriás Forest Offices Debrecen modern megjelenésével és műszaki tartalmával Debrecen új üzleti központjának meghatározó szereplője lesz. A három szárnyból álló irodakomplexum földszint plusz öt emeleten, szárnyanként egy szinttel csökkenő, összesen 22 ezer négyzetméternyi, flexibilisen osztható irodaterületen 2500 munkahelyet, 198 darab mélygarázsban található parkolóhelyet biztosít.

Szűcs Gyula, a HUNÉP Universal Építőipari Zrt. elnök-vezérigazgatója az ünnepségen elmondta: annak idején 43 ezer négyzetméter földet kellett elhordaniuk és 2600 tonna betonacélt kellett beépíteniük. Szűcs Gyula hozzátette: örömmel tölti el őket, hogy befektetőként is részt vehetnek az Új Főnix Terv egyik legnagyobb beruházásában.

Az új irodaház Debrecen legnagyobb munkahelyteremtő beruházása – hangsúlyozta Papp László, Debrecen polgármestere, aki kiemelte azt is, hogy: a Vagyonkezelő 60 százalékos részesedéssel bír a beruházásban.

Papp László hozzátette, hogy az elmúlt években közel ötezer új munkahely jött létre Debrecenben, ez a folyamat folytatódik most.

A polgármester arra is rámutatott, hogy céljuk a város horizontális fejlesztése, vagyis az irodaház által új északkeleti városközpontot hoznak létre.

Kósa Lajos megyei jogú városok fejlesztéséért felelős miniszter beszédében közölte: az ország legmagasabb fokozatú irodaháza épül Debrecenben. A politikus hangsúlyozta:

a kormány eltökélt szándéka hazánk egyközpontúságának oldása.

Ebben pedig jelentős szerepe van Debrecennek, hiszen a város Kelet-Kárpát-medencei erőközpont lehet. Kósa Lajos elmondta, Debrecen gazdasági fejlődése előrevetíti, hogy hamarosan utolérheti Győrt, hiszen piaci ereje Kassától egészen Kolozsvárig elér. Erre jó példa az is, hogy repülőterének forgalma nemsokára megelőzi a kassaiét.

A komplexum környezetbarát, energiahatékony építészeti megoldásokkal, világos belső terekkel, zöldtetővel, terasszal, kávézóval és étteremmel hangulatos környezetet teremt a nagyerdei övezetben. Ezáltal a környéknek új arculata alakul ki, igazodva a környezetében lévő új, modern épületekhez (Campus, Főnix Csarnok, Debreceni Sportuszoda).

Az irodaház a nagyméretű ablakoktól lesz igazán látványos és egyedi, ezekből már most jó néhányat beépítettek, de a munkák során összesen 5216 üvegtábla kerül majd a helyére.

A beruházás nyomán 2000-2500 új munkahely jöhet létre a szolgáltatói, úgynevezett SSC szektorban.

A Bord Építész Stúdió Kft. által tervezett LEED Gold minősítésű irodaházat várhatóan 2018 harmadik negyedévében adják át.

Forrás: www.dehir.hu
Bokrétaünnep: elérte legmagasabb pontját Debrecen ultramodern irodaháza
Bokrétaünnep: elérte legmagasabb pontját Debrecen ultramodern irodaháza
Forrás: www.dehir.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300