DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

Már költöznek a lakók Debrecen legújabb, óriási lakóparkjába
2017-10-13
A Dóczy Park az utóbbi évtizedek legnagyobb lakásingatlan-beruházása a városban. Közel annyi lakást épített a HUNÉP, mint amennyi tavaly egész évben épült Debrecenben.
Már költöznek a lakók Debrecen legújabb, óriási lakóparkjába
Felépítette a HUNÉP Universal Építőipari Zrt. a Dózy Parkot. A csaknem 5 milliárd forintos beruházás eredményeként egy 237 lakásos lakópark jött létre a Dóczy József és a Békessy Béla utcák kereszteződésében lévő telken, ahol egykoron gyógyszertári központ állt. Hegymegi István általános vezérigazgató-helyettestől a Dehir.hu megtudta, hogy a Dóczy Park már megkapta a jogerős használatba vételi engedélyt, így már költöznek be a lakók a lakásokba.

A többek között a Nagyerdei Stadiont, a Debreceni Ítélőtáblát, a Sporttudományi Oktatóközpontot vagy az Agora Tudományos Élményközpontot felépítő vállalatnak nem ez az első társasházépítési beruházása. 8-10 évvel korábban Debrecenben és a fővárosban is volt ilyen típusú ingatlanfejlesztésük, most Hegymegi István elmondása szerint – többek között – az új családtámogatási rendszer eredményeképp újra jelentkező igények miatt döntöttek úgy, hogy megépítik a Dóczy Parkot.

Emellett az általános forgalmi adó 27-ről 5 százalékra történő csökkentése volt az, ami miatt belevágtak a beruházásba.

Természetesen a tervezésnél figyelembe vették a közeli Debreceni Egyetem hallgatóinak igényeit is, ezért sok kisebb lakást alakítottak ki a 17 ezer négyzetméteres, lépcsőzetes épületegyüttesben.

A Dóczy Park terveit Bordás Péter és csapata készítette el. Mint ismert, Bordás Péter álmodta meg a Nagyerdei Stadion terveit, a Parkerdő megújításának tervezését is a Bord Építész Stúdió munkája (azaz dolgoztak már együtt a HUNÉPpel). Ők álmodták meg az új Nagyerdei Strandot és Debrecen leendő nemzetközi iskoláját is.

A Bord egy ideje már a társasház-tervezésben is tevékenyen részt vesz Debrecenben. A Dóczy Park alapkoncepciójáról Bordás Péter azt mondta a Dehirnek, egyedi hangulatú, inspiratív, zöld környezetet szerettek volna létrehozni.

Épp ezért a projekt teljes területét az utca szintje fölé emelték, és az így kialakult lebegő kertben helyezték el a lakópark karakteres, jéghegyszerű tömegeit.

A legfelső szintekről egészen a Nagytemplomig el lehet látni, de szép panoráma nyílik a Nagyerdőre is.

A 237 lakásból 154-et már eladtak, 14-et pedig lefoglaltak. A 237 lakásból 69 vár leendő tulajdonosára. A legolcsóbb, 34 négyzetméteres lakást már értékesítették 15 millió 700 ezer forintért, a legdrágább azonban még eladó. A legfelső szinten lévő, 85 és fél négyzetméteres lakáshoz 67 és fél négyzetméteres terasz tartozik, s 45 millió forint az ára.

A Dóczy Park az utóbbi évtizedek legnagyobb lakásingatlan-beruházása Debrecenben. Jelentős hatása lesz a cívisváros ingatlanpiaci statisztikájára is.

Idén az év első felében egész Hajdú-Bihar megyében 193 lakást építettek fel, azaz 44-gyel kevesebbet, mint ahány lakás a Dóczy Parkban van.

A megyében tavaly egész évben 451 lakás épült, ennek szűk kétharmada Debrecenben. Ezt a számot most egymagában megközelíti a Dóczy Park lakásállománya.

Hegymegi István vezérigazgató-helyettes úgy nyilatkozott, úgy értékelik, jó döntés volt megépíteni a lakóparkot, a közeljövőben azonban nem tervez a HUNÉP lakásingatlan-beruházást; most az egyéb feladataikra koncentrálnak.

A HUNÉP nem csupán dokumentálta, de a lakópark honlapján közzétett fotókkal meg is mutatta, hogyan nőtt ki a földből a 17 ezer négyzetméteres Dóczy Park. A fényképeket itt lehet megnézni: http://doczy.hunep.hu/galeria

Forrás: www.dehir.hu
Már költöznek a lakók Debrecen legújabb, óriási lakóparkjába
Már költöznek a lakók Debrecen legújabb, óriási lakóparkjába
Már költöznek a lakók Debrecen legújabb, óriási lakóparkjába
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300