DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

Elkezdődött a Forest Offices Debrecen csúcskategóriás irodaház építése
2017-07-18
Az irodaházat a tervek szerint 2018 harmadik negyedévében adják át, 2500-an dolgozhatnak majd ott.
Elkezdődött a Forest Offices Debrecen csúcskategóriás irodaház építése
Az előkészítő bontási munkák elvégzése után a Tüzér utca 4. szám alatt elkezdődött a Forest Offices Debrecen Irodaház építése – áll Mészáros Józsefnek, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. igazgatósági elnökének közleményében.

Az „A” kategóriás Forest Offices Debrecen modern megjelenésével és műszaki tartalmával Debrecen új üzleti központjának meghatározó szereplője lesz.

A három szárnyból álló irodakomplexum földszint + 5 emeleten, szárnyanként egy szinttel csökkenő, összesen 22 ezer négyzetméternyi, flexibilisen osztható irodaterületen 2500 munkahelyet, 198 darab mélygarázsban található parkolóhelyet biztosít. Az irodaház maximális telítettségének elérése érdekében előrehaladott tárgyalások folynak a potenciális bérlőkkel – olvasható a közleményben.

A komplexum környezetbarát, energiahatékony építészeti megoldásokkal, világos belső terekkel, zöldtetővel, terasszal, kávézóval és étteremmel hangulatos környezetet teremt a nagyerdei övezetben. Ezáltal a környéknek új arculata alakul ki, igazodva a környezetében lévő új, modern épületekhez (Campus, Főnix Csarnok, Debreceni Sportuszoda).

A BORD Építész Stúdió Kft. által tervezett LEED Gold minősítésű irodaházat várhatóan 2018 harmadik negyedévében adják át.

Mészáros József a közleményben megköszöni az ott lakóknak a lakossági fórumokon kifejtett véleményét. Emellett további türelmüket kéri az építkezés várható idejére, bízva abban, hogy a beruházás megvalósulásával tovább nő Debrecen város vonzereje és az érintett városrész értéke.

Forrás: www.dehir.hu
Elkezdődött a Forest Offices Debrecen csúcskategóriás irodaház építése
Elkezdődött a Forest Offices Debrecen csúcskategóriás irodaház építése
Forrás: www.dehir.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300