DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

Iskola, óvoda és bölcsőde épül Geszten
2017-07-18
A Tisza-kastély helyett egy új, zöldmezős beruházásként épülő iskolaépületben kezdődhet meg a tanítás ősszel a Békés megyei Geszten. Azt követően indulhat a kastély felújítása.
Iskola, óvoda és bölcsőde épül Geszten
A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. közel jár a tavaly megkezdett 2600 négyzetméteres geszti Arany János Általános Iskola új épületének átadásához, melyben jelenleg a befejező szakipari munkák zajlanak. Az alapterület majdnem egyharmadát sportolásra szánták, a gyerekek szeptembertől nyolc osztályteremben tanulhatnak majd. A fejlesztésre a kormány 800 millió forintot biztosított, a beruházó a Nemzeti Sportközpontok volt.

A békés megyei település önkormányzata megbízásából a Köviép Kft. és az Épkomplex Kft. egy másik projekt keretében új óvodát és bölcsődét épít egy 224 millió forintos beruházás keretében. Ezeket várhatóan a hónap végén adják át.

Az iskola, az óvoda és a bölcsőde korábban a Tisza-kastélyban működött, amelyet a Nemzeti Kastélyprogram keretében legkésőbb 2019-ig felújítanak. Jelenleg az építési engedélyezési tervek elkészítése van folyamatban: levéltári kutatások zajlanak az építéstörténetről, készülnek a kő-, fa-, fém- és festőrestaurátori dokumentációk, illetve lesz falszövetkutatás is.

A kastélyon a munkálatok legkésőbb 2018-ban megkezdődnek, a Magyarországi Református Egyház 2019-ben veheti birtokba az épületet, amely a felekezet oktatási és képzési központja lesz majd. Emellett a nagyközönség számára nyitott látogatóközpont is létesül, ez a kastély és a Tisza család történetét mutatja be 21. századi eszközökkel.

Forrás: http://magyarepitok.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300