DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

Új iskola épül Geszten
2016-11-28
Letették a közel 800 millió forintos kormányzati forrásból épülő Arany János Általános Iskola alapkövét Geszten.
Új iskola épül Geszten
A 83 geszti kis diáknak épül fel jövőre az az új általános iskola, melynek csütörtökön tették le az alapkövét. Jelenleg a geszti Tisza Kastélyban működik az intézmény, melyet a kormány kiváltott az önkormányzattól. A műemlékké nyilvánított épületet a következő években felújítják, azt követően elsősorban Tisza Kálmán- és Tisza István emlékhelyként működik majd. Ezért vált szükségessé egy teljesen új iskola és a hozzákapcsolódó tornaterem megépítése.

–Az 1760-as évek óta - amikor épült a Tisza Kastély – nem épült közintézmény. Minden intézményünk valamilyen más funkciójú épületben működik jelenleg, legyen az ovi, iskola, önkormányzati hivatal, orvosi rendelő. Tehát én úgy élem meg ezt, mint egy történelmi pillanat. – hangsúlyozta Fábián Zsuzsanna, Geszt polgármestere.

A 800 fős településen egy 150 diák oktatására alkalmas modern intézményt építenek, melyhez egy 450 négyzetméteres tornaterem is tartozik majd. A térség országgyűlési képviselője dr. Kovács József kiemelte: a beruházás hozzájárul majd ahhoz, hogy minél többen maradjanak a községben.

–A Tisza Kastélyt a kormány kiváltotta – anyagilag természetesen – ahol nagyon-nagyon nemes, de egyáltalán nem könnyű körülmények között tudtak ott a diákok tanulni. Itt egy teljesen modern iskola lesz, megfelelő tornateremmel. – mondta el dr. Kovács József a térség országgyűlési képviselője.

A csütörtöki alapkőletétellel kezdődött el az építkezés. A tervek szerint a geszti Arany János Általános Iskola új épülete 2017 végére készül el.

Forrás: www.behir.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300