DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Hírek

A jövőt építették fel: 25 éves a HUNÉP Zrt.
2016-10-28
Több területen sikeres a debreceni cég.
A jövőt építették fel: 25 éves a HUNÉP Zrt.
Bátor mozdulattal lépett át az örökségén 1991-ben, és ez a kulcsmomentum – a semmitől meg nem riadás, a kihívások fáradhatatlan keresése – a mai napig elkíséri a HUNÉP Zrt. vezetőségét - mondta el a csütörtöki ünnepi sajtótájékoztatón Szűcs Gyula a cégcsoport vezérigazgatója.

Korabeli állami építőipari vállalatból lettek a piac meghatározó szereplői: mert volt merszük. Modernizálták az eszközparkot, magukévá tették és precízen alkalmazták az új technológiákat, ami biztosította a megrendelések folyamatosságát. Olyannyira, hogy a cég árbevétele a megalakulás utáni ötödik évben közel járt a 2 milliárd forinthoz, a 10. évre 6,3 milliárd forint volt
2005 óta 9 milliárd forint körül alakul.

A HUNÉP Zrt. specialitásának számít az oktatási, egészségügyi és sportingatlanok fejlesztése, a műemlék-felújítás. A csoport otthonos az ingatlanhasznosítás/-üzemeltetés terén is - hangzott el.

Ahogy azt Szűcs Gyula elmondta, a HUNÉP Zrt. mára 370 embert foglalkoztató holding tagja. Esernyőszervezetként három vagyonkezelő társaság fogja össze 22 különböző cég tevékenységét. A vezérigazgató büszke rá, hogy magas az úgynevezett első munkahelyes foglalkoztatottak aránya: aki itt kezdi pályáját, az meg is ragad a HUNÉP-nél.

A stadion a csúcs
Arra a kérdésünkre, hogy mit tart a 25 éves pályafutásuk legjelentősebb fejlesztésének, mi a cégcsoport koronaékszere, Szűcs Gyula a sajtótájékoztató helyszínéül is szolgáló Nagyerdei Stadiont említette, igaz után lendületesen sorolni kezdte mindazon fejlesztéseket, amik átrajzolták Debrecen képét: így többek között az igazságügyi tömb, a debreceni Campus teljes átépítése vagy az Agóra.

A vezérigazgató ezúttal is kategorikusan cáfolta, hogy gazdát cserélne a cégcsoport: a HUNÉP Zrt. részvényeinek értékesítése nem áll szándékukban, sem írásos, sem szóbeli megkeresést nem kaptak - fogalmazott.

Forrás: www.civishir.hu
      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300