DUÁLIS KÉPZÉS

A HUNÉP Universal Építőipari Zrt. csatlakozott a duális képzéshez a Debreceni Egyetem Műszaki Karával együttműködve. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik mesterszakos diplomájukat duális képzés keretein belül szeretnék megszerezni egy stabil háttérrel rendelkező cégnél, fiatalos munkakörnyezetben.

A szakmai gyakorlóhely neve és székhelye: HUNÉP Universal Építőipari Zrt., 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.

Műszaki menedzser mesterszak duális képzése

A műszaki menedzser mesterszak a Műszaki Karon duális képzési formában is elindul a 2017/18 tanévtől II. félévétől. A képzés duális jellege abból adódik, hogy a gyakorlati oktatás a Debreceni Egyetem Műszaki Karán kívül a képzési idő bizonyos részében a HUNÉP Universal Zrt.-nél történik. A duális hallgató a szorgalmi időszakot a „hagyományos” nappali munkarendű hallgatóval együtt végzi a felsőoktatási intézménynél (intézményi szakasz). A szorgalmi időszak alatt, heti két napot tölt a hallgató a partnervállalatnál. A hallgatók a tanulmányok ideje alatt hallgatói munkavállalói státuszban vannak, és fizetést kapnak. További információk: www.dualisdiploma.hu

A duális felsőfokú képzés felvételi eljárása

A duális képzési formájú szakokra történő jelentkezés két, egymással párhuzamos szakaszból áll. A duális képzésben az lesz hallgató, aki mindkét felvételin sikeresen szerepelt.

 1. A felsőoktatási felvételi jelentkezést le kell adni a DE Műszaki Kar választott szakjára a felvételi jelentkezési határidőig (2018. július 11-ig) a felvi.hu-n.
 2. Továbbá jelentkezni kell vállalatunkhoz, 2018. június 15-ig.
 • Kérjük a jelentkezőket, hogy a titkarsag@hunep.hu címre küldjék meg önéletrajzukat, motivációs levelüket.
 • Ezt követően személyes meghallgatás keretein belül ismerkedünk meg a leendő hallgatókkal.

A duális képzésben résztvevő vállalatoknak legkésőbb a sorrendmódosítási határidőig (2018. július 11.) értesíteniük kell a hozzájuk jelentkezőket a kiválasztás eredményéről.

A HUNÉP Universal Zrt. kivitelezői műszaki gyakornok pozícióra keres olyan műszaki menedzser MSc hallgatót, aki:

 • rugalmas gondolkodású, nyitott a kihívásokra
 • folyamat-, illetve rendszerszemléletű
 • jól terhelhető, dinamikus
 • magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezik (MS Office)
Főbb feladatai:
 • beruházások adminisztrációs feladatainak előkészítése, vezetése
 • anyagkigyűjtések, anyag bevételezések, szállítólevelek nyilvántartása
 • tervfeldolgozás
 • minőségbiztosítási rendszer dokumentációja
 • szerződések, alvállalkozói nyilvántartások vezetése
 

Főoldal - Cégcsoport / HUNÉP KLK Hotel Zrt.

HUNÉP KLK Hotel Zrt.

A Debreceni Egyetem (Egyetem tér 1. sz.) Kossuth Lajos I-II-III.sz. kollégiumok az utóbbi időszakban nagy fejlesztések, rekonstrukciók színtere. Ezt indokolja többek között a Nagyerdő centrumában való elhelyezkedése, illetve az Egyetem központi épületének szomszédsága.

A Kollégium üzemeltetése kiváló adottságai folytán nem korlátozódik a tanévek időszakára, a nyári oktatási szünet idején július és augusztus hónapokban kollégiumi szállóként is funkcionál.

A Kossuth Lajos Kollégium három épülete nem messze a főépülettől helyezkedik el. Ezek közül a legújabb épületében található a Debreceni Egyetem és a Tanítóképző Főiskola közös kollégiuma, az "Újkoli", melynek felújítása 2006 szeptemberében befejeződött.

A kollégiumok rekonstrukciója három ütemben zajlik, mely a legnagyobb befogadó képességgel rendelkező III-as számú kollégium részleges felújításával kezdődött el 2006. júliusában. Ezt követően a 288 fő elhelyezésére alkalmas II-es épület felújításával folytatódik 2007 januárjáig. A munkálatok a 319 férőhelyes I-es kollégium rekonstrukciójával fejeződik be, mellyel várhatóan a 2007/2008-as tanév kezdetére, előreláthatólag augusztusra végeznek.

A Debreceni Egyetem és a HUNÉP Universal Zrt. között korábban létrejött szerződés alapján a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos I-II-III.sz. Kollégiumok PPP konstrukcióban a HUNÉP Universal Zrt. által kerülnek felújításra és a HUNÉP KLK Hotel Zrt 20 évig üzemelteti azt.

A kollégiumok szobánként közös zuhanyzóval, szintenként konyhával rendelkeznek. Minden szobában kiépített internet- és tévécsatlakozás, illetve az egyetemi belső telefonhálózat is megtalálható.

A három kollégiumi épület közül a legnagyobb befogadó képességgel a III-as számú kollégium rendelkezik, melyben 651 hallgatót lehet elhelyezni. A hat emeletes létesítményben a diákok kettő illetve három ágyas szobákban kerülnek elszállásolásra. Itt működik a Hatvani István Szakkollégium, melynek tagjai zömében az 1. emeleten kaptak elhelyezést.

Az épület tetőterében könyvtár, a földszinten kávéház és irodahelyiségek, az alagsorban pedig szolárium, szauna, kondi- illetve fitness terem, továbbá mosoda és fénymásoló is a diákok rendelkezésére áll.

A majdan teljes egészében felújított I-es és II-es kollégium nyári időszakban egyéni szálláshelyek biztosítására is lehetőséget kínál, emeletráépítése pedig lehetővé tette az épület lifttel való felszerelését. Itt a hallgatók és a leendő szállóvendégek egy- és kétágyas szobák kényelmét élvezhetik, mely a III-as kollégiumhoz hasonlóan került kiépítésre. A komplexum működtetését két recepció segíti, mely az I-es és III-as épületben található.

      A HUNÉP Universal Zrt. stratégiája
        HUNÉP Universal Zrt., H-4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36, Tel.: +36 (52) 507-300